verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

Over de adviesdesk
hybride werken

Opgezet door Stichting Studeren &
Werken Op Maat

Stichting Studeren & Werken Op Maat (SWOM) heeft de Adviesdesk Hybride Werken opgezet, met als doel Young Professionals met een psychische kwetsbaarheid te helpen en werkgevers te ondersteunen in het werkgeverschap rondom hybride werken. Naast het reguliere aanbod van SWOM is de Adviesdesk Hybride Werken een onmisbare aanvulling nu en in de toekomst. De Adviesdesk is live en blijft zich komend jaar ontwikkelen. Met veel dank aan het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, de belangrijke partner voor SWOM voor de realisatie van de Adviesdesk Hybride Werken.

Meer over SWOM en haar activteiten?
Ga naar de website

Ons projectteam

Bart de Bart

Oprichter SWOM

Petra Haveman

Operationeel directeur

Janneke van Tilborg

Coördinator Werkgevers

Rick Brink

Directeur Belangenbehartiging

Marian Groenewegen

Officemanager

Tessa van Zeijl

Projectleider

Carlijn Stolwijk

Projectleider & Coach

Angela Vollebregt

Projectleider & Coach

Anouk Mak

Projectleider & Coach

Onze coaches

Marije Stekelenburg
Jesse van der Straaten
Lobke Bosschaart
Alev Keles
Maxime Pieters
Maartje Nouwens

Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid

Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid is de belangrijke partner voor SWOM voor de realisatie van de Adviesdesk Hybride Werken.

Het kabinet heeft niet alleen aandacht voor het ondersteunen en faciliteren van gezond en veilig thuiswerken tijdens de corona crisis, maar kijkt ook naar de toekomst. Het is waarschijnlijk dat hybride werken ook na de coronacrisis voor veel werkgevers en werknemers de norm blijft. Dit maakt het voor het kabinet belangrijk om nu al vooruit te kijken en te zoeken naar een goede balans tussen thuiswerken en werken op locatie. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijft zich dan ook samen met werkgevers- en werknemersorganisaties inzetten voor het stimuleren van thuiswerken op de korte termijn en het voorbereiden op een toekomst na corona waarin thuiswerken ongetwijfeld een plaats blijft behouden.

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.