verhoogt contrast

uit

aan

zoom

reset

Ons Nieuwe Magazine

Het SWOM Magazine is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in ontwikkelingen van hybride werken op de arbeidsmarkt. In het magazine leest u ervaringen vanuit diverse perspectieven.

Minister van Gennip (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) brengt in het voorwoord de noodzaak direct in beeld. Hybride werken heeft veel voordelen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Zeker voor mensen die een mentale kwetsbaarheid ervaren kunnen uitdagingen groot zijn.

Lees in het magazine het verhaal van Young Professionals die vertellen hoe het is om te werken in een hybride werkcontext. Het is juist belangrijk om het eerlijke verhaal te vertellen, omdat we elkaar dan echt kunnen helpen. Dit is ook de aanleiding voor de SWOM campagne 'hoe gaat het nu écht met je?'. We stimuleren in deze campagne om naar elkaar te luisteren, het gesprek aan te gaan en voor elkaar klaar te staan.

Ook delen diverse werkgevers en collega's uit het SWOM Team hun ervaringen en inzichten over de ontwikkelingen van hybride werken. En delen we een aantal tips op het gebied van gezondheid, verbinding, persoonlijk leiderschap en de werkplek.

Download hier het SWOM magazine
Download PDF

Altijd makkelijk bereikbaar

Vragen, toevoegingen of wil je even sparren? We staan voor je klaar.